Despre noi
Subpages
Related Pages
Links
Files
Photo Albums
 

La finele anului 1994 un grup de initiativa in frunte cu Prof. Dr. Philippi Paul, vechi membru Rotarian al C.R. Heidelberg, si regretatul ing. Ec. Popescu Nicolae, director al C.C.I.A. Sibiu, si-au propus infiintarea in orasul Sibiu a Clubului Rotary. Activitatea grupului de initiativa a fost eficienta, reusind ca la sfarsitul lunii ianuarie sa cuprinda 25 de membri fondatori la care se mai adauga 2 in luna februarie.

In urmatoarea perioada s-au intreprins actiuni pentru elaborarea Satutului Clubului si a Regulamentului de Functionare, s-au facut demersuri pentru obtinerea aprobarii guvernamentale si legalizarea la tribunal a infiintarii CLUBULUI ROTARY Sibiu. In conformitate cu Regulamentul Rotary International am fost arondati Districtului 1660 Paris, Franta pentru a ne calauzi primii pasi in miscarea mondiala.

In 15 Mai 1995, intr-un cadru festiv si solemn cu participarea Guvernatorului Districtului 1660, Patric Waler si a altor Rotarieni din Franta, Germania, SUA, este amanata Carta Clubului Rotary Sibiu, care devine oficial parte componenta a miscarii rotariene internationale.